Jokaisella meistä on unelmia.

Missio

Jokaisella meistä on unelmia. Meidän unelma on auttaa mahdollisimman montaa yritystä löytämään itselleen sopivin rahoitusratkaisu nopeasti ja kustannustehokkaasti. Menneiden vuosien aikana olemme auttaneet satoja yrityksiä rahoituksen järjestämisessä. Pankkilainojen lisäksi yritykset ovat saaneet lainoja varjopankeista ja eläkevakuutusyhtiöistä. Avustuksia Business Finlandilta, Ely-keskukselta, Finnpartnershipiltä tai Nopefilta. Sijoituksia enkelisijoittajilta tai kotimaisilta pääomasijoittajilta. Joukkorahoitusta.

Automatisoi ja
suoraviivaista

Helppo
käyttökokemus

Kasva reilulla
yhteistyöllä

Luodaan tulevaisuutta
yhdessä

Rakastamme yksinkertaistamista ja suoraviivaisia prosesseja. Siirryttyämme uuteen rooliin huomasimme, että pk-yritysten rahoituskenttä ei ole lainkaan yksinkertainen ja suoraviivainen. Rahoittajia on satoja ja määrä kasvaa koko ajan. Jokaisella on omat nettisivunsa ja oma tapansa kertoa vaihtoehdoistaan. Tietoa siis löytyy paljon, mutta miten selvitä tästä rahoitusviidakosta voittajana? Rahoitushakukone on kehitetty yritysten ja yrityksiä auttavien sidosryhmien kuten tilitoimistojen avuksi.

Tutustu henkilöihin

Konetta pyörittää

Toni Kemppinen (LinkedIn)

Toni vastaa meillä myynnistä ja markkinoinnista. Toni on työskennellyt lähes 20 vuotta yritysrahoituksen parissa, josta suurimman osan yrityspankkien johto- ja kehitystehtävissä. Viimeiset kolme vuotta Toni on toiminut Talgraf Oyn toimitusjohtajana sekä pk-yritysten rahoitusten järjestelijänä.

Tarja Pitkänen (LinkedIn)

Tarjan vastuulla on palvelun sisällön kehittäminen. Tarjalla on 30 vuoden kokemus kansainvälisten rahoitusasioiden hoitamisesta yritys- ja pankkisektorilta. Viimeisen viiden vuoden aikana Tarja on oman yrityksensä kautta auttanut kymmeniä startup- tai pk-yrityksiä kasvurahoituksen hankinnassa.

Tero Särkkä

Tero vastaa palvelumme teknisestä kehittämisestä. Terolla on 13 vuoden kokemus erilaisista järjestelmien koodaus- ja kehittämistehtävistä pankki- ja teollisuustoimialalta.